Om Gårdsglädje

Gårdsglädje är en inredningsbutik där du hittar allt från auktionsfynd, inredning, Chalk Paint från Annie Sloan, möbler och mycket mycket mer. Vår affärsidé går ut på att skapa kreativitet. Hos oss finner du glädjen och lusten till att skapa din egen hemkänsla där du ska trivas och vill njuta i vardagen. I butiken upplever du underbara och unika produkter, Chalk Paint™, service, kunskap och arrangemang. Kom och bli inspirerad hos oss, shoppa eller varför inte vara med på någon av våra workshops!

Jag som har startat Gårdsglädje heter Ida Svärd och är 30 år, född och uppväxt i dalarna. Butiken finner ni hemma hos mig i Kil i Värmland. Vi har en mindre gård med höns och katt i lantliga miljöer och butiken finner du i ett renoverat herbre med två våningar. Jag har länge varit intresserad av inredning, älskar den lantliga stilen och livet på landet. Jag och min man har tre underbara barn på (några veckor gammal,  2år och 4 år). De senaste 5 åren har vi renoverat och byggt ut vårar hus, vilket har varit en av de bästa resorna i livet (även kallad våran bröllopsresa).

Butiken finner du i lantliga miljöer hemma hos mig (Ida) som driver företaget på adressen:
Forsnäs 4
665 91 Kil

Du finner skyltar från E45an.

Öppettider:

Tisdag 7/8 kl 14-18

Söndag 12/8 kl 11-14

Tisdag 14/8 kl 14-18

Just nu har butiken lite olika öppettider på obestämd tid. Våran bebis Tilje har problem med tarmen. Detta gör att vi bor på sjukhus från och till.  Du kan alltid lägga en beställning via webbshoppen och avtala tid för hämtning eller så skickar jag ordrar varje onsdag.

 

Dubbelkolla alltid tiderna på facebook eller instagram eller kontakta mig.

 

Telefon: 0727194094
Mail: ida@gardsgladje.com
Webbshop: www.gardsgladje.com
Instagram: @gardsgladje
Facebook: Gårdsglädje – Inredning och Chalk Paint från Annie Sloan

Varmt välkommen!