Om Gårdsglädje

Inredningsbutik i Kil och på nätet!

Gårdsglädje är en inredningsbutik där du hittar allt från auktionsfynd, inredning, Chalk Paint från Annie Sloan, möbler och mycket mycket mer!

Vår affärsidé går ut på att skapa kreativitet. Hos oss finner du glädjen och lusten till att skapa din egen hemkänsla där du ska trivas och vill njuta i vardagen. I butiken upplever du underbara och unika produkter, Chalk Paint™, service, kunskap och arrangemang. Kom och bli inspirerad hos mig, shoppa eller varför inte vara med på någon av mina workshops!1

Jag som har startat Gårdsglädje heter Ida Svärd och är 31 år, född och uppväxt i dalarna. Butiken finner ni hemma hos mig utanför Kil i Värmland. Vi har en mindre gård med höns och katt i lantliga miljöer och butiken finner du i ett renoverat herbre med två våningar. Jag har länge varit intresserad av inredning, älskar den lantliga, rustika stilen och livet på landet. Jag och min man har tre underbara barn på (2 år, 4 år och 6 år). De senaste 7 åren har vi renoverat och byggt ut vårar hus, vilket har varit en av de bästa resorna i livet (även kallad våran bröllopsresa). Butiken fyller 2 år i starten av 2020.