Villkor

Eftersom vi har många av produkterna från webbutiken även i vår fysiska butik kan det hända att lagersaldo inte stämmer i webbutiken. I värsta fall kan vi ha sålt varan i vår butik innan vi hunnit uppdatera webbutiken.

KÖPVILLKOR
Hos oss är alla beställningar välkomna, stora som små. Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Gällande pris är det som anges när du gör din beställning. För att handla i webbutiken måste du vara 18 år fyllda.

BETALNING

Du kan välja att betala för dina varor på flera olika sätt: – Swish – Kortbetalning vi Billmate – Faktura (29kr) –

OUTLÖSTA PAKET
Om du väljer att inte hämta ut din försändelse från oss och paketet sänds i retur av DHL/Posten förbehåller vi oss rätten att debitera dig 400 kronor för att täcka frakt, returfrakt och administrativa kostnader. Om kostnaden för frakt och returfrakt överstiger 400 kronor, betalar du den faktiska kostnaden. Vi fakturerar dig och fakturan ska betalar inom 10 dagar. Vill du att vi skickar paketet igen tar vi ut en fraktkostnad på 200:- för detta.

FRAKT OCH LEVERANSTID
Vi har fraktavtal med DHL och Schenker, upphämtning av paket sker på tisdagar, onsdagar och torsdagar, beroende på vilket fraktbolag som passar bäst. Detta innebär att lägger du en order på en torsdag så skickas den veckan därefter. Leverans till Danmark och Finland kan ta några dagar extra och kosta mer, ta alltid kontakt med oss först så jag kan kolla pris på den aktuella varan i frakt. Inom Sverige ligger fraktkostnaden på 79kr. Avhämtning går också bra om så önskas, välj då Hämta själv i kassan så kan ni hämta vid nästa öppettid, eller mejla mig så gör vi upp en annan dag/tid som passar oss båda. OBS! Fraktpriset gäller inte möbler utan det tillkommer frakt på dessa om ni inte hämtar de i vår fysiska butik i Forsnäs 4, 66591 Kil. Samtliga paket skickas med DHL eller Schenker till närmaste utlämningsställe. Avisering sker via SMS eller mail så glöm inte att fylla ut dessa uppgifter vid en beställning. Har du inte fått någon e-post eller SMS-avisering från oss Schenker eller DHL inom en vecka från det att du gjorde din beställning åligger det dig som kund att kontakta oss för att få ett aviseringsnummer.

ORDERBEKRÄFTELSE
Det skickas automatiskt ut en orderbekräftelse till dig när beställningen är genomförd, om det inte kommer någon bekräftelse kontaktar du ida@gardsgladje.com. Var noga med att ange rätt mejladress.

SKADAT GODS
Om varan skadas under transporten ska du genast anmäla detta när du hämtar din försändelsen hos ditt DHL Service Point ombud. Om du inte upptäcker detta förrän du kommer hem, meddela oss via e-mail omgående. Om en vara skadas eller kommer bort då du sänder den tillbaka till oss är det du som är kund som är ansvarig.

REKLAMATIONER
Vi kontrollerar alla varor innan vi skickar ut dem, men skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel produkt eller fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-mail ida@gardsgladje.com så att vi kan rätta till felet. Vi ersätter dig naturligtvis för alla utlägg för att returnera varan till oss. Vi ersätter den felaktiga varan utan några kostnader för dig snarast möjligt. Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Kontakta oss alltid om du önskar returnera en vara. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

ÅNGERRÄTT OCH BYTE
Du som kund har 14 dagars ångerrätt enligt konsumentköplagen, om du väljer att returnera är det du som kund som står för returfrakten. Varan ska skickas tillbaka oanvänd, oskadad och i originalförpackning. Mejla alltid ida@gardsgladje.com innan du returnerar något. Returvarans beloppet betalas sedan tillbaka genom Billmate. Vid byte står kunden för frakten. 

ÖVRIGT
Samtliga bilder i webbutiken får inte kopieras eller lånas utan mitt godkännande. Ha gärna i åtanke att många utav de produkter jag säljer har en naturlig patina och därför kan en viss variation i färgerna förekomma. Gårdsglädje finner du på både Facebook och Instagram, gå gärna in och följ för att få information om nyheter, erbjudanden och inte minst inspiration. Vid övriga frågor, tveka inte att kontakta mig på ida@gardsgladje.combi